tag:blogger.com,1999:blog-1165131160262322894.post8871901790366279548..comments2022-04-01T04:42:18.330+03:00Comments on ArjaMarjan keittiössä katettua!: Pyörtynyt imaami (Imam bayildi)Unknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1165131160262322894.post-31123594299095666762012-09-28T21:43:09.906+03:002012-09-28T21:43:09.906+03:00Kiitos vinkeistä. Seuraavalla kerralla varmaankin ...Kiitos vinkeistä. Seuraavalla kerralla varmaankin käytän öljyä runsaammin. <br />ArjaMarjahttps://www.blogger.com/profile/12462754673216624584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1165131160262322894.post-91107944526223839052012-09-26T09:08:39.556+03:002012-09-26T09:08:39.556+03:00Unohdin mainita että munakoisot voi myös uppopaist...Unohdin mainita että munakoisot voi myös uppopaistaa, ja täyte sitruunamehuineen voidaan keittää vedessä jonka jälkeen vesi valutetaan pois ja lisätään nesteeksi vuokaan. Näin pitäisi tulla täyteläistä.Timnahttps://www.blogger.com/profile/01101735732392994540noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1165131160262322894.post-22069159119341522402012-09-26T08:54:30.445+03:002012-09-26T08:54:30.445+03:00Heippa,
sanoit että ei ollut niin täyteläistä kun ...Heippa,<br />sanoit että ei ollut niin täyteläistä kun oletit. Voi johtua siitä ettet käyttänyt oliiviöljyä tarpeeksi kuten sanoitkin. Se koulukunta joka keittää munakoisot nesteen kanssa, laittavat nesteen tilalle ylijääneen täyteseoksen pelkkä vesi on aika mauton. Perinteiseen reseptiin kuuluu myös sitruunamehu, tilli, ja minttu. Ja jos käyttää kuorittuja tomaatteja tölkkitomaattien sijasta vaikuttanee myös makuun.Timnahttps://www.blogger.com/profile/01101735732392994540noreply@blogger.com