Ihanat kookostopit, näistä ruotsalaiset tykkää. Gluteiniton
n. 10 kpl
50 g margariinia
2 kananmunaa
1 dl sokeria
200 g kokoshiutaleita
1 lime tai1/2 sitruunan kuori raastettuna
Sulata rasva ja anna hieman jäähtyä. Sekoita munat ja sokeri kulhossa, älä vatkaa vaahdoksi mutta sekoita rakenne reilusti rikki jolloin sokeri sulaa munamassaan. Lisää kookoshiutaleet, limenkuori ja sulatettu rasva taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan jäähtyä ja hivenen kovettua jääkaapissa n. 10 min. Muotoile taikinasta "toppeja", tee ne mahdollisimman ilmaviksi älä tinttaa palloksi. Paista 175C uunissa n. 15 min, eli kun topit hivenen ruskistuvat huipusta. Jäähdytä jääkaapissa!
Voit kastaa jäähtyneet topit vielä sulatettuun suklaaseen pohjasta tai huipusta.Anna suklaan jähmettyä ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos jo etukäteen palautteestasi!