250 g graavilohta
4 keitettyä perunaa
1 punasipuli
1 rkl kapriksia
0,5-1 dl oliiviöljyä
2 rkl viinietikkaa
ripaus sokeria
1 tl kuivattua rakuunaa
mustapippuria
suolaa
4 kananmunaa
salaattia
auringonkukansiemeniä
Sekoita öljy, etikka ja sokeri. Mausta suolalla, mustapippurilla ja rakuunalla. Kaada kastike peruna-sipulisalaatin joukkoon.
Keitä kananmunat koviksi ja jäähdytä ne. Kuori ja lohko
munat.Revi
huuhdellut salaatinlehdet käsin paloiksi. Leikkaa graavilohi ohuiksi viipaleiksi.
Asettele salaatinlehdet pediksi tarjoiluastiaan, kokoa perunasalaatti keskelle ja asettele salaatille lohiviipaleet ja kananmunalohkot. Päälle kourallinen auringonkukansiemeniä antamaan mukavaa rapeutta.
Emännän kommentit:
Perunalajike kannattaa valita kiinteä, itselläni ei ollut kuin van Gocheja kotona, ja ne olivat hieman liian jauhoisia, jotta lopputulos olisi ollut paras mahdollinen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos jo etukäteen palautteestasi!