sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Terveiset Roomasta!

Olimme muutama viikko sitten ensimmäisellä Rooman matkallamme. Ensimmäisellä kerralla kaupunki helli meitä mukavalla säällä ja nähtävyyksillä. Vaikka olimme sopineet, että  kaikkialle ei pidä ehtiä, koska tarkoitus on palata kaupunkiin toistekin, niin  kuten hyvän ruuankin suhteen nälkä kasvaa syödessä. Kierrettiin mm. Espanjalaiset portaat, Fontana di Trevi, Colosseum, Forum Romanum, Piazza di Fiori, Piazza Navona ja Vatikaani,  jossa näimme itsen Paavinkin aivan lähietäisyydeltä (yksi matkan kohokohdista!). Paljon jäi silti vielä näkemättä ja kokematta.

Ruokanautintoja emme varsinaisesti löytäneet, emme niitä kyllä juuri etsineetkään, vaan tyydyimme lähinnä tavallisiin turisteille suunnattuihin katuravintoloihin. Pasta ja pitsa valikoima oli  kaikissa suurinpiirtein sama ja hintataso 8-15 euroa (kallein oli meriherkuilla). Muutaman hyvän idean löysin, palataan niihin myöhemmin kun ennätän ne kokeilla kotioloissa.

Yksi shoppailu päiväkin matkaan mahtui. Ystäväni tietävät minun heikkouteni laukkuihin ja kyllä, nyt löysin yhden ainakin melkein täydellisen laukun. Kävin muutaman kerran tätä ihailemassa ennen kuin olin valmis ostamaan tämän, mutta pakko myöntää olen aika onnellinen tästä. Kyllä olisi harmittanut jos olisin sen sinne jättänyt.



Tämä Braccialinin laukku (2010-11 mallisto) on kieltämättä herättänyt liikennevälineissä ja kaupojen kassoilla ihastusta. En tiedä miten kuvassa erottuu esim. nuo mainiot hellan nupit ja  ihanat kauhat. Perspektiivi hellan ja työpöydän osalta on varsin onnistunut, se on niin aidon näköinen. Päädyissä on kakkuresepti ja katsokaa tuota paistettua kananmunaakin!

Laukun toinen pääty

Toinen pääty
Sarjaan kuuluu myös lompakko, no tuli sekin hankittua. Nyt sitten ollaan shoppailukiellossa ainakin jouluun asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen palautteestasi!