keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Helenan-päivän pähkinäpuustit

Lämpimät nimipäiväonnittelut kaikille Helenoille ja pähkinäpuustit tarjoiltuna Arja-lautaselta!


Vietetäänkö enää nimipäiviä? Harvoin enää työpaikallinikaan kukaan muistaa edes omaa nimipäiväänsä ja onnitteluni on usein ollut päivän ensimmäinen ja melkein yllätys, että sinä päivänä henkilöllä on nimipäivät. Meillä kotona nimipäivät on aina muistettu, jopa ne toiset ja kolmannetkin nimet. Äitini on varsinainen haka nimipäivien muistamisesa ja sieltä vcarmaan minäkin osan olen oppinut. 

Helenan puustien lisäksi pääsen esittelemään nimikko lautaseni: Arabian 140-vuotis juhlalautasten Arjan. Ai kun olen iloinen, että kerrankin nimelleni löytyy jokin "symboli". Monelle naisen nimelle on omistettu laulu tai jotain muuta juttu, mutta Arjalle ei löydy nimikko avaimenperää, mukia tai edes Cokis-pulloa.  Facebookin on kuulemma perustettu Arja nimisten ryhmä, mutta vielä en siihen ole rohjennut olla yhteyksissä. 

Itse juhlan pähkinäpuustit ovat muuten ihan tavallisia korvapuusteja jauhopussinkyljen ohjeella tehtynä, joissa täytteen kanelin sijaan on hasselpähkinärouhetta. Osasta taikinaa tein  myös pernteisiä korvapuusteja, ne kun ovat aina niin hyviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen palautteestasi!