Yleisön pyynnöstä lisäsin blogiin erillisen kohdan yleiselle palautteelle ja mielläni otan vastaa toiveitakin.Yritän ottaa kaikesta rakentavasta palautteesta opiksi ja onkeen.
Kiitos haasteesta, kyllä tartun. valitettavsti tauti on kaatanut minutkin sängynpohjalle mutta samalla olen kuumehoureissa suunnitellut gourmet tunnbrödrulle annosta.
Kirsikkaohjetta kaipaillaan :) Tänään yein itse seuraavaa: perkasin kirsikoita, joukkoon hasselpähkinää muskattuna ja mukaan läiskin tukkilaista jugurttia (juustoportti). Pälle ripottelin vaniljasokeria ja joukkoon muutamia gamle fabrikin kirsikkahillo ja vaniljajäätelö sattumia.Nam! parasta oikein kylmänä.
Herkullisia ovat keittokuvasi ja jotain on niista tainnut tulla maistettuakin, mutta yhta puuttuu: ajankohtainen kurpitsakeitto pitaisi nyt kehittaa, onko ideoita? terveisin nimimerkki Amerikan ystava
Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.
Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki
Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen
Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.
Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!
tartutko rulle-bulle haasteeseen? ;) olen kipeänä kotona..kuumetta pukkaa, nyt jos parempi, mut voimat ihan pois
VastaaPoistaKiitos haasteesta, kyllä tartun. valitettavsti tauti on kaatanut minutkin sängynpohjalle mutta samalla olen kuumehoureissa suunnitellut gourmet tunnbrödrulle annosta.
VastaaPoistaKirsikkaohjetta kaipaillaan :) Tänään yein itse seuraavaa: perkasin kirsikoita, joukkoon hasselpähkinää muskattuna ja mukaan läiskin tukkilaista jugurttia (juustoportti). Pälle ripottelin vaniljasokeria ja joukkoon muutamia gamle fabrikin kirsikkahillo ja vaniljajäätelö sattumia.Nam! parasta oikein kylmänä.
VastaaPoistaHerkullisia ovat keittokuvasi ja jotain on niista tainnut tulla maistettuakin, mutta yhta puuttuu: ajankohtainen kurpitsakeitto pitaisi nyt kehittaa, onko ideoita? terveisin nimimerkki Amerikan ystava
VastaaPoistaHei!
VastaaPoistaOlemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.
Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki
Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen
Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.
Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!
Ystävällisin terveisin,
Ann-Sofi
ann-sofi@etsiresepti.fi
Missäs ne intialaiset vreseptikokeilu luuhaa???? ;)
VastaaPoistaEn ole niihin vielä ennättänyt, odotetaan vielä ja hoidetaan tuo joulu alta pois.
VastaaPoista