maanantai 11. tammikuuta 2016

Tuore ja raikas hedelmäkeitto

Pelkästään jo aineslista herutti syljen suuhun selatessani uusinta ruokalehteä loppiasen jälkeiseen menuun. Mielessä ollut jälkiruoka vaihtui tähän ja en hetkeäkään kadu valintaani, vaan ainoastaan sitä, että annos olisi voinut olla isompikin, niin herkullista tämä oli. Raikas aterian päätös!


1 mango
2 appelsiinia
1 banaani
1/2 ananas
10 mintunlehteä

Mascarponekerma:
1 dl kermaa
1 dl mascarponea
2 passionhedelmää

Kuori hedelmät, poista appelsiineista kalvot ja paloittele krouvisti. Soseuta tehosekottimella sileäksi keitoksi.
Hienonna mintunlehdet keiton joukkoon ja anna odottaa tarjoiluun jääkaapissa.

Sekoita toisen passionhedelmän sisus mascarponen joukkoon, sekoita löysäksi vatkattu kerma mascarponen joukkoon.
Annostele keitto ja lisää lusikallinen mascarponevaahtoa. Koristele toisen passionin siemenillä.

Emännän ja vieraiden kommentit!
Pelkkiä peukkuja, voisin vaikka nuolla tämän kipon, niin hyvää oli.
Helpommaksi ei jälkiruuan valmistaminen enää oikein voi mennä.

(Ohje Glorian ruoka 1/2016)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen palautteestasi!