lauantai 1. tammikuuta 2011

Menu: Uudenvuodenaatto 2011

Ruotsiin suuntautuneelta joulumatkalta  uudenvuoden viettoa varten toimme kylmälaukussa mukana sikäläistä punajuurisalaattia (on paljon parempaa kuin kotimaiset), perunasalaattia ja Sorundan makkaratehtaan prinssimakkaroita. Näiden ympärille menua on suunniteltu.
Vaikka mukana tulikin Ruotsin tuliaisia, jotka itseasiassa ovat sikäläisiä juoluruokia, ei uudenvuoden menusta muuten ollut tarkoitus tulla ruotsalaista, koska kaikille ei maistu merenelävät ja äyriäiset, joita taas Ruotsissa on tapana nauttia ja kuunnella Ring klocka ring Skanssenilta vuodenvaihtuessa.   



Alkupalat:
Salaattipedillä:
- Lohirullat (kylmäsavulohi + piparjuurituorejuusto)
- Rieskarullat (rieska + savupaisti)
- Rapukurkut
- Viinirypäle
- Avocado

Pääruoka:
Rydbergs Rödbets sallad (Ruotsista)
Rydbergs GourmetPotatissallad (Ruotsista)
Sorunda Prinskorvar
Lihapullat (omatekoiset)
Täytetyt ohukaiset kasvistäytteellä






Jälkiruoka:
Jäätelökakkua (Lidln "shampanjapullo")
Sahramipäärynät
Jäätelökakku


Juomat mm. :
Voga Sparkling (Vino Spumante  Extra Dry)
Lambrusco Grasparossa di Castelvetro
Olut

Ja paljon hyvää tunnelmaa!

Hyvää uutta vuotta kaikille!
Vuonna 2011 yritän tehdä hyvää ja kevyttä ruokaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen palautteestasi!

Lähetä kommentti