lauantai 1. tammikuuta 2011

Rapuja kurkkuveneessä

Raikas ja helppo alkupala!

1 kurkku
300 g kuorittuja rapuja
1/2 dl majoneesia (sitruunamajoneesi)
1 rkl kermaviiliä
1/4 sitruunan raastettu kuori
1 rkl ruohosipulia
suolaa ja pippuria

Sulata ravut siivilässä valuttaen, ja kuori ne (itsekuorituista tulee parempia kuin valmiiksi kuorituista, mutta kyllä nekin käy). Halkaise kurkku pitkittäin  ja posta siemenet. Paloittele palat n. 2 cm paloihin. Leikkaa pohjista pieni pala pois, että pysyvät paremmin paikoillaan tarjoiluvadilla. Sekoita ravut majoneesin, kermaviilin ja mausteiden kanssa. Tarkista maku ja annostele kurkkupaloille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen palautteestasi!