lauantai 22. tammikuuta 2011

Siskonmakkara-pinaattipasta

Tarkoitus oli aluksi tehdä ihan tavallinen siskonmakkarakeitto, koska mitäs muuta niistä yleesä tehdään? Niin, mitäs muuta? Pähkäilyn jälkeen päädyinkin tällä kertaa tekemään niistä jotain pastalle sopivaa, koska pasta menee meillä aina. Lopputuloksen oli nyt sitten tällainen versio.


500 g siskonmakkaroita
1 sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä 
pinaattia (pakaste)
n. 1-2 dl ruokakermaa
suola ja pippuri
(fondia)

täysjyväpastaa

Kuori ja paloittele sipulit ja kuullota niitä pannulla öljyssä. Lisää n. dl vettä ja anna hautua jonkin aikaa. Lypsä siskonmakkaroista palleroita pannuun ja hauduta niitä n. 5 min. Lisää pannulle pakastepinaattipalat ja sulata sekoitellen. Lisää lopuksi ruokakermaa sen verran, että saat sopivan kastikeen. Mausta kastike suolalla ja pippurilla sekä parmesaaniraasteella ja tarvittaessa lirauksella fondia. Sekoita lopuksi kastike keitetyn pastan kanssa ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen palautteestasi!