tiistai 22. marraskuuta 2011

Broileria cremolata täytteellä

Broilerin paistileikkeet ovat kuin luodut täytettäväksi, niistä tulee niin somat pallerot ihan luonnostaan. Nyt jätän kuitenkin tämän tuotteen hehkuttamisen, onhan siitä blogissani ihan oma lukunsa (jo useampaan kertaankin vissiin). Tällä kertaa inspiroin tätä annosta hieman kiinalaisissa ravintoloissa saadun sitruunabroilerin pohjalta, päätymättä kuitenkaan lähellekkään samaan lopputulokseen.


Valmista leikkeille ensin täytteeksi gremolata: persiljan, sitruunankuoren ja valkosipulin seos. (ohje löytyy tästä linkistä)
Avaa leikkeet laudalle (paperin päälle) ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla ja levitä päälle cremolata. Kääri takaisin rullalle. Voit sulkea tikulla tai langalla tarvittaessa. Itse en laiskuutta tätä tehnyt. Paista kääröihin pannulla kaunis pinta ja siirrä uunin kestävään astiaan. Paista 200C uunissa kypsiksi (n. 10-15 min).

Valmista sitruunakastike vaalean peruskastikeen tapaan. Käytä nesteenä kanalientä ja sitruunan mehu.
Lisäkkeenä riisitorni. 

Emännän kommentit: 
Pikkasen omasta versiostani puuttui suola, onneksi sitä saa pöydässä lisää. Kohtalaisen helppo ja nopea ruoka.
Tällä kertaa en laittanut mitään tarkkoja määriä. Gremolata löytyy vanhasta ohjeesta. Itsekin tein tätä "lennosta", joten sävelisin samalla kun tein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen palautteestasi!