4 munaa
vajaa purkki rahkaa (tai paksua jogurttia)
2 tl leivinjauhetta (ei pakollinen)
n. 3-4 dl siemeniä, jauheita, jauhoja (esim. auringinkukansiemeniä, pellavansiemeniä tai -rouhetta, seesaminsiemeniä, jauhettua pähkinää/mantelia, tattarijauhoja) mieleisessäsi suhteessa.
tilkka oliiviöljyä
tilkka vettä
1 tl suolaa tai maun mukaan.
Sekoita munat ja rahka/jogurtti tasaiseksi. Lisää massaan jauhot, siemenet, leivinjauhe ja suola. Sekoita ja levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille tasaiseksi levyksi.
Paista n. 200 asteisessa uunissa kypsäksi n. 20-40 min.
Leikkaa leipä sopivan kokoisiksi paloiksi.
Emännän kommentit:
Kaikki kenelle tätä leipää olen tarjonnut ovat pitäneet tästä. Ainoa huono puoli on, että tätä tulee syötyä aina liikaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos jo etukäteen palautteestasi!