lauantai 15. lokakuuta 2011

Englantilainen aamiainen

Jatkossa meillä tullaan tarjoamaan kyllä puuroaamiasia, mutta ennen sitä pitää tie tasoitaa terveellisempään elämään tarjoamalla oikein tuhti paistettu englantilaistyyppinen aamiainen.

Tarjolla oli:
Aamiaispekonia
prinssimakkaroita
paistettua kanamunaa
valkopapuja tomaattikastikkeessa
ja paahtoleipää.
Appelsiinimehua, kahvi ja tee

Pekoni paistui ensin rapeaksi ja otin sen paperin päälle valumaan enimmästä rasvasta. Sitten prinssimakkarat kävivät pannulla lämpiämässä. Lopuksi edellisistä kuumentunut uusi pannu sai aikaan aika hyvän paistetun kananmunan, jonka keltuinenkin jäi sopivasti löysäksi. Pavut lämmitettiin hiukan kattilassa.




Emännän kommentit:
Ei meillä sitten tällaisia aamiaisia saa kuin unissa ja testimielessä, kun kaikkea pitää kokeilla. Sen verran tuhtia tavaraa tämä oli, että huhhuh. Kyllä paistettu kaurapuuro on enemmän minun makuuni, jos aamulla pitää paistettua olla.
Sinänsä pannu toimi kyllä hyvin tähän ja pekoneista tuli rapsakkaa ja kanamunat onnistuivat tosi hyvin. Mutta jatkossa näistä saa haaveilla vain hotelliaamiaisella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen palautteestasi!