Tarjoiluehdotus! |
1. Puolita meloni.
2. Leikkaa puolikas haluamasi levuisiksi viipaleiksi.
3. Käännä meloninpuolikasta alustalla 90 astetta.
4. Leikkaa samankokoisia viipaleita kuin yllä, joista muodostuu neliöitä. Keskikohdan paloissa on kuorta vain vähän, sivupaloissa tietysti enemmään.
5. Asettele keskipalat tarjolle (voi nuo sivupalatkin laittaa).
Meloni tikut (tai kuutiot) voi maustaa esim:
1/2 kylmää vesimelonia
(2 rkl öljyä)
1 lietin mehu
2 tl sormisuolaa
1 rkl tinjamin lehtiä
(mustapippuria.)
Emännän kommentit:
Kas kun ei ole tullut mieleen noin melonia pieniä aiemmin. Varsin näppärä kino, kun joku sen on ensin neuvonut.
Kas kun ei ole tullut mieleen noin melonia pieniä aiemmin. Varsin näppärä kino, kun joku sen on ensin neuvonut.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos jo etukäteen palautteestasi!